De toekomst van Governance, Risk en Compliance: De visie van Anove

CEO Anove

In dit artikel wordt een samenvatting gegeven van de blog geschreven door professor in Information Systems Management en oprichter van Anove, Yuri Bobbert, “Governance, Risk, and Compliance Vision for 2024: Revolutionizing Digital Assurance and relief organizations from EU tech regulations”.

Hierin biedt Bobbert zijn toekomstvisie voor de Governance, Risk en Compliance (GRC) sector voor de komende 3-5 jaar en belicht hij de belangrijkste trends en ontwikkelingen.

De Governance, Risk en Compliance (GRC) sector staat voor grote uitdagingen en kansen in een continu veranderd bedrijfs- en technologielandschap. Organisaties moeten voldoen aan regelgeving en cyber- en supply chain-risico’s beheren. Traditionele methoden zijn niet meer toereikend; er is een radicale verandering nodig. Bedrijven moeten vaker rapporteren over hun compliance en risk management. Slimme benaderingen zoals “test once and comply many” zijn cruciaal om de werklast te verminderen en te voldoen aan wereldwijde regelgevingskaders. Geavanceerde technologieën zoals Artificial Intelligence (AI) en automatisering zijn essentieel voor effectief compliance- en risk management. AI kan de nauwkeurigheid van risk management verbeteren, terwijl automatisering operationele data in GRC-tools kan verwerken voor real-time monitoring.

[....]

Gerelateerde vacatures

Bekijk ook eens deze vacatures

HVG Law
Max. 900
Student
Rotterdam
Achmea
4.033 - 5.613
Junior
Meerdere locaties
DEKRA People
3.800 - 4.800
Senior
Alkmaar